sâmbătă, 1 iunie 2013

Happy birthday, kid!


Nu, nu mă refer la cei sub 18. Mă refer la voi, cei care încă știți să păstrați viu și colorat copilul din voi indiferent de vârstă.

Voi cei care știți să vă bucurați de lucruri mărunte, voi cei sensibili care puneți suflet la orice, care încă știți să vă alintați, sa vă jucați și sa vă prostiți.

Voi ce știți încă să iubiți cu adevărat, cum numai un copil știe. Care încă vă bucurați de dulciuri, de flori, de fluturi și de soare, de verdele primăverii, de cerul senin, de formele norilor care țes povești în sufletele voastre.

Voi care nu vă temeți să vă folosiți imaginația, și o luați cu voi pretutindeni.

Voi care încă mai credeți în binele din oameni și care faceți asta riscând să păreți naivi, pentru că pur și simplu nu vă puteți pierde speranța..

Voi, cei optimiști, care puteți vedea partea plină a paharului indiferent de situație, să râdeți zgomotos și din tot sufletul până vă doare abdomenul de pocniți, ori nu mai puteți respira..

Voi, cei romantici și visători.

Voi ce știți să visați și să credeți în vise... să luptați pentru ele și să nu renunțați nicicând.

La mulți ani, dragii mei! >:D< :* :*





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Încotro?

Ne căutăm drumul prin viata încercând să găsim o cale comună, dar cărările fiecăruia par a se întâlni doar in punctul de plecare. Stam i...